Selecteer een pagina

Isolatiewerken

Hét antwoord op energieverlies

Een niet of slecht geïsoleerd dak is één van de grootste oorzaken van energieverlies in uw woning. Zoiets kost u handenvol geld aan verspilde energie. Daarom is het belangrijk om uw dak goed te isoleren. Uw dak isoleren is goed voor het leefcomfort in uw woning, maar ook voor het milieu én voor uw energiefactuur. Bovendien voorziet de overheid premies voor wie in een energievriendelijke woning investeert. Zo wint u twee keer! U krijgt immers een deel van uw investering gewoon terugbetaald, onder andere via een belastingvoordeel, én u bespaart op uw energieverbruik.

Kies voor een vakman

Om maximaal van de voordelen van de overheid te genieten, doet u een beroep op een vakman voor de plaatsing van uw dakisolatie. Zo betaalt u slechts 6% BTW én kan u van de hoogste premies genieten. Op die manier verdient u uw investering binnen de kortste keren terug.

Daarnaast haalt u met een vakman ook zijn vakmanschap in huis. Dat biedt u de zekerheid dat alles volgens de regels van de kunst wordt uitgevoerd. Zo wordt u achteraf niet met bijvoorbeeld vochtproblemen geconfronteerd, omwille van een slechte plaatsing van de dakisolatie.

Kies voor service

Dakwerken Angelino Vaneeckhoutte uit Vichte is een bedrijf met traditie en ervaring. Die ervaring komt van pas voor een technisch, perfect uitgevoerde plaatsing van uw dakisolatie. De traditie wil dat daar een excellente service aan gekoppeld wordt. Zo informeren we u graag met betrekking tot de regelgeving rond de dakisolatiepremies. Als slot nemen wij zelf grotendeels de administratie van uw premie-aanvraag over.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

premies volgens jouw gemeente

premies volgens Eandis

vlaamse renovatiepremie

vlaamse verbeteringspremie

 

Vraag je gratis offerte aan