Selecteer een pagina

Dak- en zinkwerken Angelino Vaneeckhoutte is een familiebedrijf dat rond 1900 werd opgericht. In 2000 nam Angelino de zaak van zijn vader over. Sinds kort zien we op de werven ook zoon Maxim meedraaien, de toekomst is dus verzekerd. 

Troeven

Vast team

De jarenlange ervaring in alle soorten dakwerken hebben ervoor gezorgd dat ons bedrijf staat waar het nu staat: een gezond, groeiend bedrijf dat kan rekenen op modern materiaal en machines en een hecht team van medewerkers. En dat is onze grootste troef, de ervaring van onze 25 trouwe medewerkers waarvan de meesten al jaren voor Vaneeckhoutte werken.

De groei zorgt er zelfs voor dat we blijvend op zoek zijn naar nieuwe mensen om onze ploeg te versterken. Op die manier kunnen we in al onze projecten de service, kwaliteit en het vakmanschap garanderen waar Vaneeckhoutte garant voor staat, van begin tot einde.

Hoogstaande service

Wij willen ervoor zorgen dat de klant zich bij ons thuis voelt, door middel van een open communicatie en een hoogstaande service. Dat is de visie die we generatie op generatie zullen blijven doorgeven.

Opvolging totaalprojecten

Wij werken in onderaanneming samen met mensen die kunnen zorgen voor schrijnwerk, asfalt, isolatie,… Dit zijn stuk voor stuk vakmannen waarin wij het grootste vertrouwen hebben en die werken met professioneel materiaal zoals hoogtewerkers en stellingen om onze werken onafhankelijk van derden te kunnen realiseren. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we u offertes voor een totaalpakket kunnen aanbieden. Minder werk voor u, meer efficiënte afwerking van uw project.

Veiligheid

Al onze medewerkers hebben de opleiding ‘veilig werken op hoogte’ gevolgd. Wij zorgen ervoor dat we constant mee zijn met de laatste vormingen en inzichten om alle werken zo veilig mogelijk te laten uitvoeren.

“Ons vast team van medewerkers garandeert de nodige ervaring, service en kwaliteit die we willen nastreven in onze projecten. Ook gebruiken wij professioneel materiaal zoals hoogtewerkers en stellingen.”