Selecteer een pagina

Renovaties

De overheid steunt nog altijd renovatieprojecten door middel van verschillende premies. Wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn om aan alle normen te voldoen en welke overheidssteun u daarvoor kunt ontvangen.

Bovendien beschikken wij niet enkel over de nodige materialen om uw dak van afbraak tot heropbouw onder handen te nemen, wij kunnen ook rekenen op heel wat samenwerkingsverbanden in onderaanneming om uw totaalproject aan te pakken.

Desselgemsesteenweg Deerlijk

Orroir

De asbest leien werden vervangen door de Koramic datura leizwart mat geglazuurd 756.  Er werden nieuwe hanggoten in zink geplaatst met de goothaken in inox. De zolder werd geïsoleerd.

De oude rode pottelbergse pannen werden vervangen door de nieuwe Koramic 44 rustiek 872.  De bestaande bakgoten zijn vervangen door hanggoten in zink met goothaken geplastificeerd.

Kerkstraat te Anzegem

Goedendaglaan te Waregem

Hier hebben wij oude asbest leien verwijderd en vervangen door de Datura leizwart mat geglazuurd 756.  Dit werk had een aantal minder bereikbare plaatsen, maar mits het gebruik van onze eigen kraan met een verreikte van 28m was dit geen knelpunt.  Het opruimen van puin werd direct afgevoerd door ons eigen containerdienst.

De asbest leien werden vervangen door de Koramic 44 leikleur mat geglazuurd 705.  De bakgoten werden afgewerkt met ceder.  De zolder werd geïsoleerd met spijkerflensen van Knauff TR 340 met een dikte van 16 cm met een R-waarde van 4.

Zavelberg te Waregem

Peter Benoîtlaan te Sint-Eloois-Vijve

Deze renovatie startte vanaf een plat dak naar een hellend dak.  Na de afbraak van het bestaande plat dak werd een dakconstructie geplaatst.  Daarna werd deze bekleed met een Korafleece plus.  En als afwerking de dakpannen van het type Koramic grijs edel engobe 715.  Er werd aan de binnenkant geïsoleerd met isolatie type spijkerflensen rollisol plus van Isover.

De oude rode pottelbergse pannen werden vervangen door de nieuwe Koramic 44 antraciet 736. Er werd eerst een nieuw onderdak geplaatst met Korafleece plus.  De bestaande hanggoten zijn vervangen door nieuwe in quartszink met goothaken inox.  Tussen de bestaande keepers wordt er geïsoleerd met Isover met een dikte van 8 cm.  Daarop wordt kruiselings een CLS gevezen.  En daartussen wordt nog eens geïsoleerd met Isover van 8 cm.

Vierkeerstraat te Heestert

Korte Winterstraat te Anzegem

De oude rode pottelbergse pannen werden vervangen door de nieuwe Koramic 44 rustiek 872. Er werd eerst een nieuw onderdak geplaatst met Korafleece plus. De bestaande hanggoten zijn vervangen door nieuwe in zink met goothaken geplastificeerd.  Tussen de bestaande keepers wordt er geïsoleerd met Isover met een dikte van 8 cm. Daarop wordt kruiselings een CLS gevezen.  En daartussen wordt nog eens geïsoleerd met Isover van 8 cm.  Daarvoor komt nog een dampscherm.  Er werden ook nieuwe velux ramen geplaatst.

De oude rode pottelbergse pannen werden vervangen door de nieuwe Koramic 44 antraciet 736. Er werd eerst een nieuw onderdak geplaatst met Korafleece plus.  De bestaande hanggoten zijn vervangen door nieuwe in quartszink met goothaken inox.  Tussen de bestaande keepers wordt er geïsoleerd met Isover met een dikte van 8 cm.  Daarop wordt kruiselings een CLS gevezen.  En daartussen wordt nog eens geïsoleerd met Isover van 8 cm.  Daarvoor komt nog een dampscherm.

Doorniksesteenweg te Outrijve

A. De Taeyelaan in Deerlijk

[twenty20 img1="273" img2="274" offset="0.5"]
[twenty20 img1="276" img2="275" offset="0.5"]

De asbest leien werden vervangen door Koramic 44 rustiek 872.  Alle zinkwerk werd vernieuwd met hanggoten in zink.  Er werd hier een volledig nieuw kapconstructie geplaatst.

Gelegen te Deerlijk, A. De Taeyelaan 50 met Koramic 44 zwart geglazuurd

Smokkelpotstraat in Kortrijk

Sint-Elooisdreef te Kortrijk

[twenty20 img1="282" img2="283" offset="0.5"]

Hier hebben wij oude asbest leien verwijderd en vervangen door de tegelpannen 301 Toscana 873.  De halfronde-vierkante hanggoten werden afgewerkt in koper.  Dit werk had een aantal minder bereikbare plaatsen, maar mits het gebruik van onze eigen kraan met een ver reikte van 28m was dit geen knelpunt.  Het opruimen van puin werd direct afgevoerd door ons eigen container dienst.

De bestaande dakpannen en onderdak werden verwijderd.  We hebben een nieuw onderdak met Korafleece plus geplaatst en dakpannen van het type Plato blauw gesmoord 706.  Dit werk had een aantal minder bereikbare plaatsen, maar mits het gebruik van onze eigen kraan met een ver reikte van 28m was dit geen knelpunt.  Het opruimen van puin werd direct afgevoerd door ons eigen container dienst.

Krevelstraat te Kerkhove

Broekstraat te Roeselare

[twenty20 img1="284" img2="285" offset="0.5"]
[twenty20 img1="286" img2="287" offset="0.5"]

Deze renovatie was het verwijderen van een dakbedekking met hout singhles.  Er werd eerst een nieuw onderdak geplaatst met Korafleece plus en dan bedekt met de dakpannen van het type Koramic actua grijs edel engobe 715.  Ook het zinkwerk werd volledig vernieuwd met hanggoten in quartz-zink 08 ontw 450 en goothaken in inox.

Deze renovatie was het verwijderen van een dakbedekking met asbest leien.  Er werd eerst een nieuw onderdak geplaatst met Korafleece plus en dan bedekt met de dakpannen van het type Koramic tegelpannen 301 blauw gesmoord 706.  Ook het zinkwerk werd volledig vernieuwd met antra zink.  Er werd aan de binnenkant geïsoleerd met isolatie type spijkerflensen rollisol plus van Isover.

Kleine Izegemstraat te Sint-Eloois-Winkel

Moeistraat – Sint-Martens-Latem

[twenty20 img1="289" img2="288" offset="0.5"]

De oude boomse pannen werden vervangen door de Koramic 451 vieilli rood 878.  Alle zinkwerk werd vernieuwd met hanggoten in koper.  Er werd hier geopteerd voor sarking-dak met power roof dikte 80mm, met als onderdak rectivent.

Moeistraat 18 te Sint-Martens-Latem met Plato oud koper bezand

Sint-Antoniusstraat te Ingooiegem

Zwaluwstraat te Waregem

Sint-Antonuisstraat 50 te Ingooigem met Narvik Darura pan leikleur mat geglazuurd.

Zwaluwstraat 11 te Waregem met vlakke pan Actua Langenzenn grijs edel engobe.

Industrielaan te Waregem

Fabiolalaan te Eeklo

Deze renovatie was het verwijderen van een dakbedekking met asbest leien.  Er werd eerst een nieuw onderdak geplaatst en dan bedekt met de dakpannen van het type Koramic tegelpan 301 rustiek 872.  Ook het zinkwerk werd volledig vernieuwd.

Deze renovatie was het verwijderen van een dakbedekking met asbest leien.  Er werd eerst een nieuw onderdak geplaatst met Korafleece plus en dan bedekt met de dakpannen van het type Koramic plato blauw gesmoord 706.

Vraag je gratis offerte aan